Vivacom ще зарадва всички почитатели на марката HONOR с най-новите модели смартфони – HONOR

...
Vivacom ще зарадва всички почитатели на марката HONOR с най-новите модели смартфони – HONOR
Коментари Харесай

Vivacom предлага най-новите модели смартфони на марката HONOR – HONOR 70 Lite и HONOR Magic 5 Lite

Vivacom ще зарадва всички фенове на марката HONOR с най-новите модели смарт телефони – HONOR 70 Lite и HONOR Magic 5 Lite. Устройствата ще могат да се намерят в магазините на телекома или онлайн на специфичната цена от 10,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца за модел HONOR 70 Lite при подписване на 24-месечен контракт за план Unlimited 100 и 15,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца за модел HONOR Magic 5 Lite при подписване на 24-месечен контракт за план Unlimited 100.

Благодарение на своите хардуерни и софтуерни оптимизации, и двата модела на марката ще подсигуряват на потребителите по-добро изцяло преживяване, впечатляващ живот на батерията, както и обещаваща продуктивност.

HONOR 70 Lite идва с 6,5-инчов HONOR FullView дисплей и е с съвременен дизайн, който включва плосък тил и заоблени страни. Оборудван е със 128GB/4GB RAM памет и Snapdragon 480+ 5G (8nm) чипсет, осигуряващ най-хубавото показване за този клас смарт телефони. HONOR 70 Lite поддържа разграничителна дарба от 720 x 1600 пиксела. Основната камера на устройството е 50MP, допълнена от дълбочинен (2MP) и макро (2MP) обективи за хващане на повече елементи. Батерията идва с потенциал от 5000mAh и поддържа 22.5W бързо зареждане, което обезпечава  на потребителите по-голямо удобство издържа до 2  дни с едно зареждане, като има и спечелена премия на DxOMark за телефон с най – добра батерия. 

HONOR Magic 5 Lite e oборудван със 128GB/6GB RAM памет и предлага 6,67-инчов OLED закривен екран и поддържа разграничителна дарба от 2400x1080 пиксела с до 1,07 милиарда цвята за възпроизвеждане на изображения с невероятни равнища на подробност. За улавянето на страхотни фрагменти, устройството е снабдено с тройна задна камера, която включва 64MP основна камера, 5MP широкоъгълна камера и 2MP макро камера. HONOR Magic 5 Lite работи с основаната на Android 12 операционна система Magic UI 6.1 и е оборудван с издръжливо закалено стъкло. Разполага с батерия от 5100mAh, която обезпечава по-продължително използване на устройството. 

Повече информация вижте .



За United Group: 

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем страни и има над 15 милиона консуматори и близо 15 000 чиновници. United Group обезпечава най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.

От юли 2020 година Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova BroadcastingGroup и вестник Телеграф.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР